Zelfstandig ondernemer geworden

Behalve dat ik vandaag een jaartje ouder ben geworden, ben ik nu ook zelfstandig ondernemer. Het bedrijf Freezco.com is nu een feit. Vanochtend ben ik bij de KvK en de belastingdienst langs geweest om het een en ander door te nemen en me in te schrijven en dan zit ik nu hier in m’n ‘kantoor’ van m’n bedrijf. Wat ga ik dan allemaal ondernemen? Nou, m’n bedoeling is om (bijna) alles wat met hard- en software te maken heeft op te kunnen pakken. Eigenlijk alleen voor particulieren of misschien kleine bedrijfjes. Ik kan natuurlijk niet enorm veel tijd in het bedrijf stoppen, aangezien ik ook nog een normale full-time baan heb en dat wil ik ook wel zo houden. Dit is dus voor nu gewoon om er bij te doen. Later hoop ik wel de zaak uit te kunnen breiden en er van te kunnen leven, maar ik ben wel zo realistisch om in te zien dat dat nu nog niet kan. Er valt nog veel te leren en zo kan ik alvast langzaam in het zelfstandig ondernemerschap groeien. Bij de KvK werd ik wel gewaarschuwd dat de naam Freezco ook al door een ander bedrijf werd gebruikt. Hopelijk vind dat andere bedrijf het niet enorm erg dat ik deze naam ook gebruik, aangezien we toch in verschillende sectoren zitten. Toch leuk en spannend, zo’n dubbel feest. Vanavond eerst maar een glaasje champagne klinken met de eerste gasten. Wat ook wel leuk is, is dat het bedrijf gestart is op m’n 25e verjaardag. Dit rekent wel lekker makkelijk. Zodra ik 75 jaar ben, is het bedrijf 50 jaar. Ook dus weer dubbel jubileum.


Share

comments powered by Disqus