Weer nieuwe hardware

Afgelopen week had ik gelezen dat men met een zogenaamd triatlon-stuur snelheidwinst kan behalen. Dit klinkt wel logisch, aangezien je met zo’n stuur in een ‘juiste’ positie zit. Je kunt immers leunen op dat extra stuk metaal.

Toevallig was ik vandaag in Sneek en daar hebben zo ook een fietsenwinkel. Hier heb ik even rondgekeken. Zo’n triatlon-stuur zijn er in veel verschillende soorten en maten. Aangezien ik het eerst wel eens wil proberen voordat ik me er scheel aan betaal, heb ik de goedkoopste genomen van 20 euro.

Zojuist even op m’n fiets bevestigd. Persoonlijk vind ik hem wel hoog op m’n stuur zitten, maar misschien helpt het wel. Morgen zal ik de proef op de som nemen door proberen 60km in een tijdsperiode van ongeveer 2 uur tot 2.5 uur te fietsen. Als het het weer is als vandaag is er wel een kans dat ik dat haal dacht ik zo, weinig wind en een redelijke temperatuur.

Ook heb ik een grote bidon gekocht waar iets meer in kan als m’n vorige bidon en een fietsslot. Almere is nou niet een van de veiligste steden in Nederland, dus moet de fiets maar wel een slotje hebben. Ook die zijn er met verschillende prijzen. Voor 20 euro heb je nog maar een simpel slot. Gelukkig hadden ze ook eentje voor 3,50 euro. Die heb ik dus maar genomen. Het gaat tenslotte om het idee.


Share

comments powered by Disqus