Weer een kleine migratie

Zoals misschien wel is te zien in de adresbalk en in de titel van de pagina, is de term Freezco.com nu helemaal vervallen. Onlangs heb ik besloten om niet meer verder te gaan met dat domein, mede omdat ik het niet (meer) bedrijfsmatig kan gaan gebruiken in de toekomst. Tevens past Jan-V beter bij de content die op deze pagina staat. Eigenlijk post ik alleen maar dingen die ik zelf leuk danwel interessant vind, dus gaat het mij aan, Jan V. Dit maal was de update behoorlijk eenvoudig. Gewoon de nieuwste code op het Jan-V.nl domein plaatsen en de database heen en weer ‘slepen’. De database kon ik via vergelijken van de ene en de andere database behoorlijk snel doen. Volgens mij is alles nog intact. Ook heb ik al een leuke feature toegevoegd in deze nieuwste code, namelijk de mogelijkheid om eKudo's en Stumble Upon te ondersteunen bij bepaalde posts. Ik weet niet zeker of het allemaal goed werkt, maar als ik de theorie goed heb begrepen zou dat wel het geval moeten zijn. Er zitten nog enkele andere updates aan te komen, maar daar moet ik nog aan beginnen met ontwikkelen.


Share

comments powered by Disqus