Vinit

Afgelopen week heb ik een naamswijziging aangevraagd voor het bedrijf dat ik onlangs ben gestart. M’n bedrijf, Freezco.com, heeft nu 2 weken onder die naam geopereerd en is nu officieel omgedoopt tot de naam Vinit. Het grootste voordeel hiervan is, is dat deze naam redelijk uniek is.

Hij wordt namelijk nog niet door een ander bedrijf gebruikt, hierdoor is de kans klein dat er in een later stadium problemen optreden met namen en domeinen.

Tegelijkertijd met de omdoping van de naam heb ik de domeinen vinit.nl en vinit.mobi aangevraagd. Binnenkort zal de bedrijf website op vinit.nl te vinden zijn. Ook zal er ter zijner tijd een pocket pc variant komen welke op vinit.mobi zal kunnen worden bekeken. Nu ik toch domeinen aan het aanvragen was, heb ik ook maar jan-v.mobi aangevraagd. Binnenkort zal dit weblog dus ook te volgen zijn op de pocket pc, aangezien ik hier ook een mobiele variant voor ga maken.

Toch weer goed voor m’n mobiele ervaring. Ook had ik nog freezco.mobi kunnen aanvragen, maar het domein freezco.com zal ik in het vervolg niet meer of minder gaan gebruiken.
Oorspronkelijk, 9 jaar geleden, was het de bedoeling hier m’n bedrijf website op te maken, maar dat is nu dus veranderd. Vandaag heb ik met m’n nieuwe designer het een en ander doorgenomen. Zelf ben ik blij dat hij wat voor mij kan en wil betekenen. Binnenkort dus meer over de ontwikkelingen in het kers verse bedrijf Vinit.


Share

comments powered by Disqus