Vergeet het niet, versie 2

Onlangs kwam ik een handige applicatie tegen voor op een Windows Mobile telefoon, zoals mijn eigen.

De applicatie draagt de naam DontForget. Je raadt het al, deze applicatie zorgt er voor dat je herinneringen krijgt van je afspraken, sms’jes, e-mails, mms, etc.

Uiteraard is dit standaard functionaliteit voor een telefoon tegenwoordig, maar er zit iets leuks in deze applicatie.

Het mooie is namelijk dat je een interval kunt instellen dat je geen herinneringen krijgt. Voorheen had ik altijd het ‘probleem’ dat je midden in de nacht, meestal kwart voor 12, een herinnering krijgt dat er over 15 minuten iemand jarig is of dat het oud papier buiten gezet moet worden. Allemaal leuk en aardig, maar die informatie kan ook wel ’s ochtends rond een uur of 6 of 7 worden gemeld. ’s Nachts wil ik meestal slapen.

Eigenlijk heb ik alleen om deze ene feature de applicatie geinstalleerd.

Misschien dat ik in de loop der tijd de andere features ook ga waarderen, maar voorlopig ben ik hier al blij mee.

Mocht je ook een WM5.0 smartphone hebben, dit is de website van de applicatie DontForget 2 https://magazin.softimage.cz/dontforget/app-description/


Share

comments powered by Disqus