Thuis weer eens wat afdrukken

Het is een tijd geleden dat ik thuis een printer heb aangesloten. Vandaag heb ik net een mooie HP all-in-one printer gekocht, namelijk de C5180. Een leuk apparaat. Wel een beetje groot, maar dat moet ook wel om een beetje te kunnen scannen. Er zit een geheugen kaart lezer in, een leuk beeldscherm, een printer en scanner en je kunt er ook nog foto’s mee afdrukken. Het mooiste is nog dat hij gewoon in het netwerk kan worden aangesloten met een UTP-kabel. Zo kan ik nu dus vanaf iedere pc in m’n netwerk gaan printen en hoef je dus niet continu die USB-kabel te verwisselen. Dit is dus een grote verbetering. Zojuist een testpagina afgedrukt op glossy papier, aangezien ik niet normale A4’tjes heb. De kwaliteit was niet echt super, maar het is dan ook een test pagina. Later maar eens met een hi-res plaatje proberen en kijken hoe dat er uit komt te zien. Ik ben benieuws hoe vaak ik de printer zal gaan gebruiken. Meestal is het zo dat de inktpatronen zijn opgedroogd voordat je ooit een keer hebt geprint. Het mooie aan deze printer (en waarschijnlijk alle moderne printers) is dat er 6 patronen in gaan, dus allemaal kleine hoeveelheden. Zo hoef je dus niet grote hoeveelheden ongebruikte inkt weg te gooien als het patroon niet meer werkt. Eens kijken of ik nog leuke foto’s heb die uitgeprint moeten worden….


Share

comments powered by Disqus