Terug naar Firefox

De afgelopen dagen heb ik me dusdanig geergerd aan Internet Explorer dat ik nu weer ben overgestapt naar Firefox.

Versie 7.0 van IE leek wel goed te zijn. Ik heb hem met plezier gebruikt, maar de laatste tijd was hij enorm langzaam. Je kon op een pagina pas scrollen zodra die helemaal was geladen. Aangezien de advertenties op een website vaak 1 a 2 seconden duren om te laden, moet je enorm lang wachten voordat je op een site kunt navigeren. Eerst dacht ik dat het door Intelli-Eye van MS kwam, aangezien ik die software net had geinstalleerd. Het zou best kunnen dat het daar door komt, maar in Firefox heb ik nergens last van.

Om die reden heb ik zojuist de nieuwste versie van Firefox gedownload, versie 2.0.0.6. Om nou Opera te installeren vind ik een beetje te ver gaan. Het is wel een enorm hippe browser onder de nerds, maar voor nu houd ik het eerst maar even bij FF.


Share

comments powered by Disqus