Lijst Sharepoint add-ons

Vandaag kwam ik toevallig terecht op het weblog van Michael Greth. Hij heeft namelijk een lijst gemaakt met handige en nuttige add-ons/web parts voor Sharepoint. In de lijst staan onder andere add-ons voor het plaatsen van tag clouds, betere wiki’s, facebook extenties, een social netwerk installeren, een Xobni plug-in en nog veel meer. Uiteraard kan ik zijn hele post kopieren en hier neer zetten, maar het is makkelijker om gewoon even een link te plaatsen, de link is https://weblogs.mysharepoint.de/mgreth/archive/2008/05/22/ultimatelistsharepointenterprise20.aspx Of ik me ga abonneren op z’n RSS feeds, dat denk ik (nog) niet. Momenteel heb ik daar wel genoeg van, maar het kan misschien geen kwaad om zo nu en dan even op z’n website te kijken.


Share

comments powered by Disqus