Lekker kado’tje

Op m’n house-warming feestje had ik van m’n collega’s enkele slijterij bonnen gekregen. Deze had ik nog niet op gemaakt en wilde ze gebruiken voor iets lekkers/speciaals.

In Sneek zit er toevallig een Gall & Gall, waar ik zeker wist dat ik de bonnen in mocht leveren, dus ben ik daar maar even heen gereden.

Dat was nog een hele tour, aangezien heel Sneek open lag, dus je moest helemaal om rijden om bij de slijter te komen.

Eenmaal daar aangekomen heb ik even gekeken naar het aanbod.

Wel een redelijk goed aanbod voor zo’n keten-zaak. Ik had m’n zinnen gezet op een of meerdere lekkere whisky’s, dus liep ik naar die kast. Daar zag ik een mooi aanbod van goede flessen whisky. Heel aardig was ook nog dat er bij iedere fles een smaak-kaartje bij hing. Zo kan de leek, ik, ook vantevoren bedenken of hij de drank lekker vind.

Ik heb nu 2 nieuwe flesjes whisky mee genomen. Wel heb ik wat moeten bijleggen, maar dat had ik er wel voor over.

Van de Dalwhinnie weet ik zeker dat die smaak mij wel kan bekoren. De Glenfiddich Solera Reserve heb ik nog nooit gehad, maar het kaartje wat er bij hing heeft me overtuigd en trouwens, een Glenfiddich is meestal niet enorm slecht.


Share

comments powered by Disqus