Hoofdpijn en high

Het schilderen begint me nu toch wel te vervelen. Uiteraard komt dat ook omdat ik nu al enkele dagen in die lucht zit. In het begin is het wel lekker, maar nu m’n holtes vol zitten met die chemische lucht begin ik toch wat hoofdpijn te krijgen en voel ik me ook wat licht in het hoofd.

Nu net even een extra raam open gezet, want anders blijf ik er waarschijnlijk in.

Had ik vandaag nog wat afplaktape nodig, is de Karwei dicht op 2e kerstdag. Verdorie zeg. Om nou helemaal naar de Gamma in Heerenveen te rijden gaat me ook net te ver.

Nou ja, dan wordt het een kort dagje. Dat werd het sowieso al, want ik werd pas rond een uur 1 wakker vandaag.

Iets teveel gedronken gisteravond. Nou ja, het was dan ook feest en gezellig.

Nog even de pot op maken en dan weer uitrusten.


Share

comments powered by Disqus