AdSense werkt echt!

Toen ik zojuist even m’n banksaldo controleerde op internet zag ik een bijschrijving die ik niet echt kon herleiden.

Ik dus naar de omschrijving kijken, was het van Google AdSense. Ze hadden m’n huidige saldo over gemaakt naar m’n bankrekening nummer. Dit vond ik wel raar, aangezien dit normaliter gebeurd als je de grens van 100 euro hebt bereikt. Mijn saldo was 0,51 euro dus was ik nog lang niet aan de uitbetaling toe.

Ach ja, iedere cent is er een. Als ze dit nog een paar keer doen wordt ik vanzelf rijk.

Dus, 51 cent op m’n rekening bijgeschreven. Erg leuk. Nu weet ik tenminste weer waarom ik die flauwe Google Ads op m’n site heb geplaatst.

Misschien moet ik maar meer banners op de site plaatsen, zodat het een beetje een kermis gaat lijken. Een paar HD-banners, filmpjes, muziek, flashy animaties, onmouseover effecten, etc.

…..Of niet natuurlijk.


Share

comments powered by Disqus